Την Δευτέρα 21/12 στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου, υποδεχτήκαμε την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ.

Δόμνα Μιχαηλίδου,

στο πλαίσιο της επίσκεψής της στις δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, και συνομιλήσαμε για ζητήματα που αφορούν την αποτελεσματικότερη παιδική προστασία και την αποϊδρυματοποίηση του φιλοξενούμενου παιδικού πληθυσμού.

Παρουσία της κ. Χριστίνας Χαλκιαδάκη, Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε., είχαμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης δύο Κοινωνικών Λειτουργών μέσω της πολύτιμης δωρεάς στην οποία προέβη ο όμιλος Χαλκιαδάκη προς το Κ.Κ.Π.Π.Κ., με στόχο την, έτι περαιτέρω, επιτάχυνση των διαδικασιών της αναδοχής και υιοθεσίας στην Κρήτη.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Ηρακλείου κ.

Μάξιμος Σενετάκης

, η Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Κ. Μαρία Δαμανάκη, ο Αντιπρόεδρος Α’ κ. Γιώργος Κουκλάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ρένα Κλώντζα, Χρήστος Ποντικάκης και Παύλος Σημαντηράκης,η Προϊσταμένη του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου κ. Ελένη Νικολάκη και η Προϊσταμένη του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιού Ηρακλείου κ. Ελένη Τσικνάκη.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ και την κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη για την ανεκτίμητη στήριξή τους στο έργο και την καθημερινότητα του Κέντρου, καθώς και για τα δώρα που φώτισαν τα πρόσωπα των μικρών μας φίλων. Ευχαριστούμε επίσης θερμά το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και τον βουλευτή Ηρακλείου κ. Μάξιμο Σενετάκη για την συμβολή και υποστήριξή τους στην υλοποίηση του εγχειρήματος.