Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, η υπεύθυνη του Παραρτήματος Α.Μ.Ε.Α. Ρεθύμνου (Γηροκομείο) και οι φιλοξενούμενοι ηλικιωμένοι του, εκφράζουμε ένα θερμό «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» για την απόφαση σας να προσφέρετε τρόφιμα καθημερινά από το τοπικό σας κατάστημα στα Περιβόλια Ρεθύμνου στο Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Ρεθύμνου.

Επίσης, ευχαριστούμε την κ. Κατερίνα Σημαντηράκη, από τα κεντρικά γραφεία σας, και την κ. Μαρία Βαζαίου, υπεύθυνη του τοπικού καταστήματος στο Ρέθυμνο, για την άψογη συνεργασία στη διαδικασία ένταξης και υλοποίησης της απόφασης σας για τη συνεργασία μας.

Η προσφορά σας αυτή είναι πραγματικά πολύτιμη και συντελεί επιπλέον στη δράση «Κατ’ οίκον φροντίδα ατόμων χρήζοντα βοήθειας», που έχει δημιουργηθεί από το Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Ρεθύμνου, σε κοινωνική προσφορά, για αντιμετώπιση της Φτώχειας. Η συγκεκριμένη δράση προσφέρει καθημερινά φαγητό σε οικογένειες ή μεμονωμένα άτομα που το έχουν ανάγκη, αλλά και ψυχοκοινωνική στήριξη και νοσηλευτική φροντίδα όταν αυτό απαιτείται.

Ο Πρόεδρος
Διοικητικού Συμβουλίου
Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης

Σταύρος Καναβάκης

Η υπεύθυνη του Παραρτήματος

Ζωή Σιταρένιου- Μπριλλάκη