ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας «Επ’Αρωγή» στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2022, με θέμα: «Διαστάσεις, Δομές & Πρόσωπα της Φροντίδας» στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στα Χανιά.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί για τη ζωή, ενώ παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης της εξ αποστάσεως παρακολούθησης.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η ευαισθητοποίηση για ζητήματα που αφορούν τον χώρο της κοινωνικής πρόνοιας, η επικαιροποίηση των επιστημονικών πρακτικών και η ανάδειξη των πολιτικών παρεμβάσεων με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον ευάλωτο πληθυσμό. Πρόθεση της φετινής οργάνωσης, εξετάζοντας παράλληλα τα πλαίσια και τις πολιτικές της Κοινωνικής Πρόνοιας των Ευρωπαϊκών χωρών, τις πρόσφατες τεχνικές και τις ερευνητικές μελέτες και τα δεδομένα που προέκυψαν από την πανδημία COVID-19, είναι να εστιάσει στην εξέλιξη των προγραμμάτων και πρακτικών στους χώρους της. . . Κοινωνικής Φροντίδας. Εκτός από τον ευάλωτο πληθυσμό, θα βρεθούν στο επίκεντρο οι φροντιστές και το προσωπικότων σχετικών μονάδων φροντίδας με απώτερο σκοπό την εκπαίδευση και την υποστήριξή τους.

Το Συνέδριο «Επ’Αρωγή» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και απευθύνεται στο σύνολο των Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας της χώρας, σε πολιτειακούς και αυτοδιοικητικούς Φορείς, στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα, σε ειδικούς επιστήμονες του χώρου της υγείας και πρόνοιας, καθώς και σε ενεργά μέλη της κοινωνίας των πολιτών.

 

Για να διαβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Επ’Αρωγή 2022 πατήστε εδώ 

Για να κάνετε την αίτηση σας για το Συνέδριο Επ’Αρωγή 2022 πατήστε εδώ