Την Παρασκευή 12 Μάιου υλοποιήθηκε μια υπέροχη πρωτοβουλία του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Λασιθίου σε συνεργασία με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Mirabello -Avra Collection.
Τα φιλοξενούμενα παιδιά του Παρ/τος Προστασίας Παιδιού Λασιθίου με τους συνοδούς τους βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου όπου εκεί τους περίμενε μια σειρά από όμορφες εκπλήξεις !
Η αρχή έγινε με μια ξενάγηση-βόλτα στο χώρο και στη συνέχεια, προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν διαθέσιμο για να απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά με διάφορα παιχνίδια στο γκαζόν που κάλυπταν επιθυμίες μικρών και μεγάλων. Παράλληλα στις στιγμές ξεκούρασης , προσφέρθηκαν δροσερά ροφήματα ενώ στο τέλος καλοστρωμένα τραπέζια και ένα γευστικότατο δείπνο ήταν εκεί για να ολοκληρώσει την επίσκεψη. Η διαμονή μας στο χώρο διήρκησε περίπου 3 ώρες και κάθε λεπτό προσέφερε ιδιαίτερες στιγμές χαράς .
Το σωματείο “Φίλοι Παιδόπολης Νεάπολης” βρέθηκε εκεί για να συνοδεύσει τα παιδιά και συγχαίρει τους διοργανωτές για τη μοναδική εμπειρία που χάρισαν στα παιδιά και που σίγουρα θα συντροφεύει τη μνήμη τους για αρκετό καιρό!