Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες στο ΠΑΑΠΑΗΚ Πόμπιας

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΑΠΑΗΚ Πόμπιας Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, στην οποία συμμετείχαν η Γ΄τάξη του Γυμνασίου Πόμπιας οι μαθητές της οποίας διασκέδασαν τους Περιθαλπόμενους με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στην Γιορτή συμμετείχαν ακόμα το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Πόμπιας.
Τα παιδιά του ΠΑΑΠΑΗΚ με την βοήθεια των Εθελοντριών κ. Τζιράκη και κ. Χριστοφορίδη, έπαιξαν το θεατρικό έργο «Ζαβολιές των Καλικάρτζαρων».
Παρευρέθησαν η Αντιδήμαρχος Δήμου Φαιστού κ. Παρασκευή Γκιαουράκη-Ματθαιάκη, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Πόμπιας κ. Γεώργιος Φουστανάκης, η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων ΚΕΠΕΠ Πόμπιας Κ. Ελένη Φουστανάκη, ο πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ το ΜΕΛΛΟΝ κ. Μανώλης Στεφανουδάκης, ο Ιερέας της Ενορίας Πόμπιας κ.κ. Στυλιανός Σμαραγδάκης, Γονείς των Περιθαλπόμενων, Εθελοντές και προσωπικό του ΠΑΑΠΑΗΚ Πόμπιας, τους οποίους ευχαριστούμε.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον επίσκεψη της Γ΄ Λυκείου Μοιρών στο ΠΑΑΠΑΗΚ Πόμπιας.
Οι μαθητές και μαθήτριες της Γ΄Λυκείου Μοιρών, έπαιξαν με τα παιδιά του ΠΑΑΠΑΗΚ Πόμπιας διασκεδάζοντας τα με ζωντανή μουσική, ενώ τους προσέφεραν δώρα.
Η παραπάνω επίσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Γ΄ Λυκείου Μοιρών κ. Δέσποινας Τζανιδάκη, την οποία ευχαριστούμε για την συνεχή παρουσία της, ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους ίδιους τους μαθητές-τριες, στους οποίους-ες ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους.

Η Προϊσταμένη ΠΑΑΠΑΗΚ Πόμπιας

Τσικνάκη Ελένη

Foto: