Δελτίο Τύπου ΠΑΑΠΑΗΚ Πόμπιας σχετικά με τη Μουσική Εκδήλωση (10/09/2019)

Tο βράδυ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη μουσική εκδήλωση στον αύλειο χώρο του Παραρτήματός μας στην Πόμπια. Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στην προσπάθεια του προσωπικού, των χορηγών μας, των τοπικών ΜΜΕ και φυσικά του κόσμου που αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή. Η ανιδιοτελής προσφορά και η πρωτόγνωρη συμμετοχή του κόσμου μας γέμισε χαρά κι ελπίδα για να συνεχίσουμε… Ο στόχος μας να ανοίξουν οι πόρτες της Δομής στην κοινωνία νιώθουμε ότι βρήκε την εκπλήρωσή του στα πρόσωπα όλων όσων συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες καθώς επίσης και στους χορηγούς για τη στήριξη και την προσφορά τους.

Ευχαριστούμε: το Κρητικό συγκρότημα του Χαρίτου Τζαγκαράκη με τους Σταυρακάκη Γιώργο και Ηλιάκη Νίκο και το Λαϊκό συγκρότημα με τους Βασμαριδάκη Στέλιο και Ανδριγιαννάκη Ιωάννη που αφιλοκερδώς πλαισίωσαν μουσικά την βραδιά, το Τμήμα Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υγειονομική κάλυψη , την κα Γρινιαράκη Ιφιγένεια, art therapist, για τη δημιουργική απασχόληση των φιλοξενούμενων παιδιών, τον κο Μανωλιάδη Δημήτρη για την επιτόπια παρασκευή κεράσματος λουκουμάδων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πόμπιας και τα τοπικά ΜΜΕ για την αφιλοκερδή στήριξή τους και ιδιαίτερα τα: apopsilive.gr, e- mesara.gr, mesaralive.gr, flashnews.gr, cretalive.gr, Αντίλαλος της Μεσαράς.

Ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους : κα Γιαμαλάκη Νίκη, Πρόεδρο του Κ.Κ.Π.Π.Κ. και κα Εμμανουέλα Μαθιουδάκη, μέλος ΔΣ του Κ.Κ.Π.Π.Κ., το ΠΑΜΕΑ Λασιθίου, κο Μερωνιανάκη Γεώργιο, Περιφερειακό σύμβουλο, τους Αντιδημάρχους Δήμου Φαιστού κα Αρμουτάκη Βασιλεία και κο Πωλιουδάκη Ανδρέα, τις Διευθύντριες του Ειδικού Σχολείου Μοιρών κα Σωσώ Μαράκη και του Ε.Ε.Ε.Κ. Τυμπακίου κα Τσιγγένη Δέσποινα, κο Φουστανάκη Γεώργιο, Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Πόμπιας, κο Τσικνάκη Ματθαίο, Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Πετροκεφαλίου, κο Φουστανάκη Δημήτριο Γραμματέα Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΚΕΠΕΠ ΠΟΜΠΙΑΣ», Στεφανουδάκη Μανώλη Πρόεδρο Συλλόγου ΑΜΕΑ Γονέων & Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και κο Σταυρουλάκη Μανώλη, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίβα «ΘΕΜΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ».

Χορηγοί

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ «ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ» ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΩΡΟΙ

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ «ΕΣΠΕΡΙΣ» ΣΑΪΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΤΙΤΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΜΠΙΑ

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΑΦΟΙ Ο.Ε. ΜΟΙΡΕΣ

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΤΣΙΚΝΑΚΗ ΣΤ. ΥΙΟΙ Ο.Β.Ε.Ε. ΚΑΛΥΒΙΑΝΗ

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΣΙΒΒΙΑΝΑΚΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΟΜΠΙΑ

ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΜΟΙΡΕΣ

ΝΕΡΟ ΖΑΡΟΣ

Μ. ΠΥΤΙΚΑΚΗΣ – Α. ΚΟΣΚΙΝΑΣ Ο.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΤΣΙΜΠΛΟΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΓΕΡΗ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΑΡΙΑΔΝΗ» ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΜΠΙΑ

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΜΟΙΡΕΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΙΡΕΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΟΜΠΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΑΛΙΑΣ