Η υπεύθυνη και οι ηλικιωμένοι του Παραρτήματος Α.Μ.Ε.Α. Ρεθύμνου (Γηροκομείο) ευχαριστούν θερμά την Ενορία Γάλλου, καθώς και τη θεατρική ομάδα της Ενορίας για το πολύ όμορφο πρωινό που χάρισαν στους ηλικιωμένους μας το Σάββατο 15-09-2018.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τον πατέρα Νικόλαο Ζωλοτάκη, την κ. Εύα Ζωλοτάκη (σενάριο και σκηνοθεσία) και τα μέλη της θεατρικής ομάδας Μπουραλεδάκη Εύη, Χρηστίδη Μορίνα, Κάβουρα Μαρία, Καλαϊτζάκη Ελένη, Σκουλουφιανάκη Ιουλία, Φραϊδάκη Ιωάννα, Δαφνομήλη Μαρία, Δαφνομήλη Σοφία, Φραϊδάκη Άννα, Σκουλουφιανάκη Ιωάννα, Τζιφάκη Μαρία, για την παρουσίαση του έργου «Η Υπόσχεση».

Τα παιδιά γέμισαν με χαρούμενες φωνές το Γηροκομείο και οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας τα υποδέχτηκαν με πολλή χαρά και αγάπη όπως κάθε φορά, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η επαφή των παιδιών με την Τρίτη Ηλικία αποτελεί ένα μέσο κοινωνικοποίησης τους, αναπτύσσει έντονα συναισθήματα αγάπης προς την ευάλωτη αυτή πληθυσμιακή ομάδα των ηλικιωμένων και δημιουργεί ένα συγκινησιακό περιβάλλον ζεστασιάς και θαλπωρής.

Η υπεύθυνη του Παραρτήματος,

Ζωή Σιταρένιου – Μπριλλάκη