ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» έπειτα από την δωρεά λευκών ειδών τον Φεβρουάριο 2022, προέβη σε νέα δωρεά για τις ανάγκες του φιλοξενούμενου πληθυσμού των δομών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.

Την Μ. Τετάρτη 20  Απριλίου 2022 ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» Μιχάλης Παπαδήμας και η Κοσμήτορας του Ομίλου Πόπη Καρδουλάκη – Πατεριανάκη, στο πλαίσιο επίσκεψης – συνάντησης στα γραφεία του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου με την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Δαμανάκη και την Υπεύθυνη του Παραρτήματος Ελένη Νικολάκη προέβησαν σε δωρεά που περιλάμβανε καλλυντικά είδη και είδη ατομικής υγιεινής προς τα φιλοξενούμενα κορίτσια του Παραρτήματος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την παιδική προστασία και την καθημερινότητα των παιδιών σε δομές φιλοξενίας. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Κ., η Πρόεδρος κ. Μαρία Δαμανάκη ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» για την ευαισθησία, την αδιάκοπη παρουσία και την έμπρακτη υποστήριξη που παρέχουν στις δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας μέσω τακτικών δωρεών ειδών πρώτης ανάγκης.

 

Φωτογραφία:

Aπό αριστερά, η Κοσμήτορας του Ομίλου Πόπη Καρδουλάκη – Πατεριανάκη, η Πρόεδρος του ΚΚΠΠΚ Μαρία Δαμανάκη,

η Υπεύθυνη του Π.Π.Π.Η.Κ. Ελένη Νικολάκη  και ο Πρόεδρος του Ομίλου Μιχάλης Παπαδήμας.