Η πόλη μας σήμερα γέμισε με χιλιάδες χαμόγελα!! Αθλητές και πολίτες όλων των ηλικιών από όλη την Κρήτη συμμετείχαν σήμερα στη μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού και του πολιτισμού «Run Greece-Ηράκλειο 2017» που διοργανώθηκε με επιτυχία για 5η χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ-ΣΕΓΑΣ Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, το δήμο Ηρακλείου, και την προσφορά πολλών εθελοντικών φορέων, οργανώσεων και υπηρεσιών.

Στη μεγάλη διοργάνωση που παράλληλα εκπέμπει πολλαπλά μηνύματα σε όλους και κυρίως στους νέους, αναφέρθηκαν σε δηλώσεις τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ενώ μεγάλος χορηγός των αγώνων είναι η WIND η οποία όπως ανακοινώθηκε θα ενισχύσει το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Φυσικά από μία τέτοια διοργάνωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης και Υπεύθυνη του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης, κα Σαμαρά Νικολέττα, η οποία συμμετείχε ενεργά ως εθελόντρια στο πόστο της απονομής μεταλλίων και στον τερματισμό των συμμετεχόντων. Με ανοιχτή αγκαλιά επιβράβευε μικρούς και μεγάλους για τη συμμετοχή τους. Άλλωστε αυτό είναι το μήνυμα αυτής της διοργάνωσης, να μας παρακινήσει συμμετέχοντας, να δοκιμάσουμε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής!!!

Από το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης, συμμετείχε επίσης ως εθελόντρια η κα Μαυρογιάννη Μαρία.