Μακρά και εποικοδομητική συνάντηση είχε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης με το ΔΣ και με την εκπρόσωπο των εργαζομένων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης (ΠΑΑΠΑΗΚ) και έπειτα από πρωτοβουλία του βουλευτή. Συμμετείχαν εκ μέρους του ΔΣ ο Πρόεδρος του ΚΚΠΠΚ κ. Σταύρος Καναβάκης και οι Νίκος Λάζαρης, Εμμανουέλα Μαθιουδάκη και Νίκη Χατζηδάκη, καθώς και η εκπρόσωπος του προσωπικού ΠΑΑΠΑΗΚ κα Καφούση Ιωάννα, που κατέθεσε και γραπτώς τα αιτήματα-ζητήματα των εργαζομένων.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης είχε εκτενή ενημέρωση για την λειτουργία του Κέντρου και για τις σημαντικές κοινωνικές του δομές, και από την πλευρά του τόνισε την στήριξη του στην ανάγκη εξάντλησης όλων των διαθέσιμων εργαλείων για την έμπρακτη ενίσχυση όλων των κοινωνικών δομών του Κέντρου, το οποίο προσφέρει καθημερινά σημαντικό κοινωνικό έργο.

Μεταξύ άλλων θεμάτων, συζητήθηκαν η βέλτιστη λειτουργία του Κέντρου, ζητήματα προσωπικού, η ανάγκη υποστήριξης του Κέντρου στην ολιγοήμερη διαβίωση των ατόμων που φιλοξενούνται στο κέντρο ιδίως στις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης (πχ. στις περιπτώσεις ασθένειας των γονέων), η πιθανή συμβολή των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων σε υπηρεσίες του Κέντρου, η καταγραφή και αξιοποίηση όλων των κτιρίων, καθώς και η αναγκαία και επιβεβλημένη στήριξη σε όλες τις κοινωνικές δομές και Παραρτήματα του Κέντρου.