ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το σύνθημα ¨Αγαπάμε να τρέχουμε, αγαπάμε να προσφέρουμε!¨ γίνεται πράξη λίγο πριν την έλευση του νέου έτους στηρίζοντας έμπρακτα δομές που φροντίζουν παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, κ. Καναβάκης Σταύρος, o πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Hρακλείου κ. Δημήτρης Μανελάκης, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου, κ Κώνστας Χρήστος και η τέως πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης κα. Ελένη Τσαντηράκη, έλαβαν μέρος στην τελετή παράδοσης δύο (2) αναπηρικών αμαξιδίων, για τα παιδιά του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης – Πόμπιας και τα οποία προμηθεύτηκαν με τα έσοδα από την διεξαγωγή του 2ου Δρόμου Υγείας LoveRun Ηeraklion 2016.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016, και ώρα 12:00, στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.

Ο 2ος Δρόμος Υγείας LoveRun Ηeraklion 2016 έλαβε χώρα την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα αγάπης. Περισσότεροι από 1200 δρομείς, μεταξύ αυτών και 200 παιδιά, βρέθηκαν στη γραμμή εκκίνησης του LoveRun Ηeraklion 2016 στην Πλατεία Λιονταριών, για να διαδώσουν ένα δυνατό μήνυμα αγάπης. «Αγαπάμε να τρέχουμε, αγαπάμε να προσφέρουμε»!

Αθλητές από 18 χώρες, κορυφαίοι δρομείς, οικογένειες, ζευγάρια, παρέες, έτρεξαν τα 5 πιο ουσιαστικά χιλιόμετρα της ζωής τους.

Ο αγώνας αυτός έγινε πραγματικότητα λόγω της αμέριστης στήριξης των εθελοντών (ξεπέρασαν τους 100), επίσης όλων των μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης του 2ου Δρόμου Υγείας LoveRun 5km Ηeraklion 2016, με την πολύτιμη προσφορά του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα>> και του Δήμου Ηρακλείου που είχαν ρόλο συνδιοργανωτή.

Σημαντικοί αρωγοί στην επιτυχία της διοργάνωσης ήταν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηρακλείου Κρήτης, το ΕΚΑΒ, η Ελληνική Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, ο Ερυθρός Σταυρός, οι Γιατροί του Αιγαίου, οι εθελοντές Σαμαρείτες, το σωματείο «Είμαι ακόμα παιδί», το εθελοντικό σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι., η ομάδα των ΚΑΠΗ Τάλως.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέδραμαν σε αυτό το εγχείρημα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
του Διοικητικού Συμβουλίου
του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης

ΚΑΝΑΒΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ